• banner01
  • banner02
  • banner03

Conto Anyar Larapna

Tingali Deui➜
  • Application Of Robotic Field
  • Automotive Field
  • Testing Equipment
  • Medical Applications
  • New Energy Application
  • Agricultural Machinery
  • Construction Machinery
  • Packaging Machinery
  • Tool Application
  • Larapna Widang Robotic

    Sensor mangrupikeun modul éléktronik dina robot calakan. Sensor torsi gabungan XJCSENSOR sacara seueur dianggo dina gabungan robot anu cerdas. Éta tiasa dipasang caket cangkir sareng cangkir sedot tina panangan robot pikeun ngabantosan robot tina halangan, ngabantosan dina nyatana kanyataan yén obyék anu dicekel murag nalika gerakan, atanapi tiasa dipasang dina robot leumpang, robot koperasi, sareng mesin sekrup ngonci.
  • Widang Otomotif

    Sensor XJC ngagaduhan seueur aplikasi dina mobil, sareng sareng pamekaran téknologi kami, sénsor bakal laun maju, kalayan ukuran alit, reliabilitas tinggi, sensitipitas tinggi, resolusi luhur, kaluaran digital sareng sajabina.
  • Parangkat Tés

    Tipe tombol sensor tekanan XJC & tipe S digunakeun pikeun ngadeteksi kakuatan tarik atanapi tekanan anu dilaksanakeun atanapi tahan ku udagan, sapertos mesin pers, press punch presisi tinggi, mesin uji bahan, alat-alat otomatis sareng sistem kontrol otomatis, cetakan ékstrusi industri bubuk Metalurgi pakakas.
  • Aplikasi Médis

    Kalayan ngembangkeun pasar alat médis, paménta anu langkung luhur ditumpukeun dina panggunaan sensor tekanan dina industri médis. Kaunggulan tina presisi tinggi, reliabilitas, stabilitas sareng ukuran leutik tina séri D dina XJCSENSOR anu pasti inti tina alat-alat médis. Parabot aplikasi anu umum kalebet ranjang médis, pompa jarum suntik, alat médis rehabilitasi, robot bedah, alat-alat ultrasound B jauh, jst.
  • Aplikasi Énergi Anyar

    Widang énergi anyar henteu kantos langkung makmur. Aplikasi sénsor tekanan Xin Jingcheng dina bidang énergi anyar kalebet: XJC-S08 & XJC-D150 digunakeun dina mesin tekanan pikeun batré pak lembut, pencét panas sareng tiis, mesin ngawangun batré listrik; sénsor tegangan diterapkeun kana winder, palapis lawon Mesin; XJC-D01 dilarapkeun kana alat suntikan cair, jst.
  • Mesin Tatanén

    Sensor XJC kusabab réspon gancang, résolusi luhur, gampang pikeun ngahontal pangukuran non-kontak, réliabilitas anu saé Alus saé, digabungkeun sareng ukuranana sakedik, beurat enteng, konsumsi kakuatan rendah sareng integrasi gampang, éta kondusif pikeun waktos mendakan sareng kaayaan masalah anu gampang kajantenan dina karya mesin tatanén, sareng tiasa ngamajukeun pamekaran mesin mesin tatanén sareng mastikeun mesin tatanén. Réliabilitas panggunaan, ngirangan konsumsi énergi, sareng ngahémat tanaga tanaga sareng sumber daya.
  • Mesin Pangwangunan

    Sensor tekanan tipe XJC S mangrupikeun bagian penting tina industri alat-alat mesin rékayasa; aplikasi na utamina kalebet: anu kahiji nyaéta kontrol kaayaan kerja mesin; anu kadua nyaéta kontrol sistem hidrolik; katilu nyaéta kontrol kinerja sakabéh mesin rékayasa; Kandaraan hiber, bango, bango munara, bango, jst.
  • Mesin bungkus

    Sél beban séri XJC D nyaéta sénsor tekanan anu paling sering dianggo dina prakték industri. Aplikasi khusus na nyaéta dina pakakas parangkat, alat bungkusan, timbangan sareng alat asihan, jst.
  • Aplikasi Parabot

    Sensor XJC mangrupikeun sénsor torsi anu paling seueur dianggo dina bidang pakakas otomatis. Éta tiasa ngadeteksi torsi sareng kakuatan aksial nalika ngadeteksi torkina. Aplikasi anu khusus diantarana: rengkuh torsi digital, obeng listrik digital, poros ketahanan umpan balik-loop torsi, jsb.

Tentang Kami

  • Shenzhen XJCSENSOR Téhnologi Co., Ltd.

    Shenzhen XJCSENSOR Technology Co., Ltd. (XJCSENSOR) didirikeun taun 2009 kalayan 4000 daérah m2. XJCSENSOR kantor pusatna di SZ. CN, sareng ngagaduhan kantor di Suzhou, Hong Kong & Jérman.

  • FOXCONN-1
  • HUAWEI-1
  • hyundai-1
  • MINDRAY-1
  • SECOTE-1
  • INOVANCE-1
  • DOBOT-1
  • CATL
  • ABB
  • DELTA_Electronics_Logo-1
  • BYD-1
  • ATL-1
  • unnamed-1
  • HA-1
  • MIL-1

    Naon anu urang ngadamel di 2020

    Nyanghareupan "mimiti sesah" disababkeun ku wabah taun 2020, industri manufaktur domestik Cina parantos ngalaman serangan, sareng kasusah pikeun neraskeun padamelan sareng produksi parantos kasohor. Saatos épidemik ieu, manufaktur éléktronika tradisional indust ...

    Kumaha mariksa kinerja dasar sensor kakuatan

    Tujuan tés sél beban nyaéta pikeun netélkeun korélasi antara gedena nilai kakuatan sareng nilai sinyal kaluaran. 1) Satuan pangukuran Kusabab Konperénsi Internasional ka-11 ngeunaan Metrologi di 1990, nagara-nagara di sakumna dunya gaduh hasil ...

    Pébruari 2021 XJCSENSOR sensor Multi-sumbu ngaleupaskeun produk énggal

    Ti Pébruari 2021, XJCSENSOR teras-terasan ngaleupaskeun jinis-jinis sénsor gaya sumbu multi-sumbu pikeun ngabantosan pamekaran industri 4.0 pikeun pabrik calakan otomatis. Industri 4.0 nyaéta pikeun ngawujudkeun otomatisasi calakan sumber daya alam ti pamekaran, koléksi ...