Wilujeng sumping di XJCSENSOR

Mesin Tatanén

Mesin Tatanén

1. Panyawat nasi;

2. Mesin bajak;

3. mesin bibit;

Kalayan kamajuan laun tina mesin mesin tatanén sadunya, téknologi sénsor salaku cara anu teu bisa dihindari pikeun ngembangkeun mesin tatanén, pikeun ngahontal kendali otomatis tina mesin tatanén, sénsor XJC kusabab réspon gancangna, résolusi luhur, gampang pikeun ngahontal ukuran non-kontak, luhur réliabilitas saé Alus, digabungkeun sareng ukuranana leutik, beurat entéh, konsumsi kakuatan rendah sareng integrasi gampang, éta kondusip pikeun waktos mendakan sareng ngungkulan masalah-masalah anu gampang kajantenan dina karya mesin tatanén, sareng tiasa ngamajukeun pamekaran mesin mesin tatanén sareng mastikeun mesin tatanén. Réliabilitas panggunaan, ngirangan konsumsi énergi, sareng ngahémat tanaga tanaga sareng sumber daya.

Agricultural Machinery

Aplikasi sénsor XJC dina mesin tatanén tiasa utamina digambarkan dina aspek-aspek ieu:

(1) Pangukuran tekanan hidrolik sareng tekanan hawa nganggo sensor tekanan: ngukur tekanan tina pupuk cairan semprot, nerapkeun tekanan hidrolik dina alat panyemprot ageung pikeun ngendalikeun kaayaan damel tina palang semprot sareng ngendalikeun kasaimbangan sareng stabilitas;

(2) Pamakéan sensor tekanan ngamungkinkeun angkat sareng gerakan pakakas tatanén ngalangkungan transmisi hidrolik, ngawaskeun sareng ngendalikeun tekanan tina sistem marake sareng sistem kasalametan parawatan ngabajak sareng alat bibit;

(3) Sensor tekanan ogé tiasa mastikeun kasalametan mesin tatanén ku ngukur data sapertos tekanan minyak sareng tekanan ngeusian minyak hidrolik.