Wilujeng sumping di XJCSENSOR

Larapna Widang Robotic

Larapna Widang Robotic

1. Robot kolaboratif (Leumpang ngabantuan robot);

2. Robot majelis;

3. Robot polishing;

4. Robot leungeun pikeun mesin ngonci sekrup;

5. Robot médis bedah;

Sensor mangrupikeun modul éléktronik dina robot calakan. Sensor torsi gabungan XJCSENSOR sacara seueur dianggo dina gabungan robot anu cerdas. Éta tiasa dipasang caket cangkir sareng cangkir sedot tina panangan robot pikeun ngabantosan robot tina halangan, ngabantosan dina nyatana kanyataan yén obyék anu dicekel murag nalika gerakan, atanapi tiasa dipasang dina robot leumpang, robot koperasi, sareng mesin sekrup ngonci. Sareng sendi tina robot operasi, sénsor nyandak kapindahan gaya na, sareng data monitoring waktos langsung ngamungkinkeun sistem kontrol pikeun kolaborasi. Sensor mangrupikeun komponén inti anu digunakeun pikeun ngadeteksi kaayaan kerja robot industri cerdas éta sorangan. Alat atanapi alat anu raos kana obyék anu khusus pikeun diukur sareng tiasa dirobih janten sinyal kaluaran anu tiasa dianggo numutkeun hukum anu tangtu.

Sensor is an electronic module on intelligent robot. XJCSENSOR’s joint torque sensor is widely used in the joint of intelligent robot. It can be installed near the clamp and suction cup of the robot arm to help the robot avoid obstacles, assist in detecting the fact that the gripped object is falling during the movement, or can be installed on the walking robot, the cooperative robot, and the locking screw machine.

Unggal sénsor dina awak robot anu cerdas kritis, sareng robot anu cerdas kedah ngagaduhan sarat anu ketat dina sénsorna. Akurasi, reliabilitas sareng stabilitas sensor sadayana aya hubunganana sareng robot anu cerdas tiasa dioperasikeun sacara stabil. Pikeun pagelaran ieu, sénsor XJC ngagaduhan solusi sareng téknologi anu déwasa.