Wilujeng sumping di XJCSENSOR

Aplikasi

XJCSENSOR ngagaduhan kabeungharan pangalaman pikeun nguji bahan sareng struktur pikeun rupa-rupa industri anu béda. Sababaraha conto diantarana:

Sensor is an electronic module on intelligent robot. XJCSENSOR’s joint torque sensor is widely used in the joint of intelligent robot. It can be installed near the clamp and suction cup of the robot arm to help the robot avoid obstacles, assist in detecting the fact that the gripped object is falling during the movement, or can be installed on the walking robot, the cooperative robot, and the locking screw machine.

Larapna Widang Robotic

Sensor mangrupikeun modul éléktronik dina robot calakan. Sensor torsi gabungan XJCSENSOR sacara seueur dianggo dina gabungan robot anu cerdas. Éta tiasa dipasang caket cangkir sareng cangkir sedot tina panangan robot pikeun ngabantosan robot tina halangan, ngabantosan dina nyatana kanyataan yén obyék anu dicekel murag nalika gerakan, atanapi tiasa dipasang dina robot leumpang, robot koperasi, sareng mesin sekrup ngonci. 

Automotive Field

Widang Otomotif

Sensor XJC ngagaduhan seueur aplikasi dina mobil, sareng sareng pamekaran téknologi kami, sénsor bakal laun maju, kalayan ukuran alit, reliabilitas tinggi, sensitipitas tinggi, resolusi luhur, kaluaran digital sareng sajabina. 

Testing Equipment

Parangkat Tés

Tipe tombol sensor tekanan XJC & tipe S digunakeun pikeun ngadeteksi kakuatan tarik atanapi tekanan anu dilaksanakeun atanapi tahan ku udagan, sapertos mesin pers, press punch presisi tinggi, mesin uji bahan, alat-alat otomatis sareng sistem kontrol otomatis, cetakan ékstrusi industri bubuk Metalurgi pakakas.

Medical Applications

Aplikasi Médis

Kalayan ngembangkeun pasar alat médis, paménta anu langkung luhur ditumpukeun dina panggunaan sensor tekanan dina industri médis. Kaunggulan tina presisi tinggi, reliabilitas, stabilitas sareng ukuran leutik tina séri D dina XJCSENSOR anu pasti inti tina alat-alat médis. Parabot aplikasi anu umum kalebet ranjang médis, pompa jarum suntik, alat médis rehabilitasi, robot bedah, alat-alat ultrasound B jauh, jst.

Aplikasi Énergi Anyar

Widang énergi anyar henteu kantos langkung makmur. Aplikasi sénsor tekanan Xin Jingcheng dina bidang énergi anyar kalebet: XJC-S08 & XJC-D150 digunakeun dina mesin tekanan pikeun batré pak lembut, pencét panas sareng tiis, mesin ngawangun batré listrik; sénsor tegangan diterapkeun kana winder, palapis lawon Mesin; XJC-D01 dilarapkeun kana alat suntikan cair, jst.

Agricultural Machinery

Mesin Tatanén

Sensor XJC kusabab réspon gancang, résolusi luhur, gampang pikeun ngahontal pangukuran non-kontak, réliabilitas anu saé Alus saé, digabungkeun sareng ukuranana sakedik, beurat enteng, konsumsi kakuatan rendah sareng integrasi gampang, éta kondusif pikeun waktos mendakan sareng kaayaan masalah anu gampang kajantenan dina karya mesin tatanén, sareng tiasa ngamajukeun pamekaran mesin mesin tatanén sareng mastikeun mesin tatanén. Réliabilitas panggunaan, ngirangan konsumsi énergi, sareng ngahémat tanaga tanaga sareng sumber daya.

Construction Machinery

Mesin Pangwangunan

Sensor tekanan tipe XJC S mangrupikeun bagian penting tina industri alat-alat mesin rékayasa; aplikasi na utamina kalebet: anu kahiji nyaéta kontrol kaayaan kerja mesin; anu kadua nyaéta kontrol sistem hidrolik; katilu nyaéta kontrol kinerja sakabéh mesin rékayasa; Kandaraan hiber, bango, bango munara, bango, jst.

Packaging Machinery

Mesin bungkus

Sél beban séri XJC D nyaéta sénsor tekanan anu paling sering dianggo dina prakték industri. Aplikasi khusus na nyaéta dina pakakas parangkat, alat bungkusan, timbangan sareng alat asihan, jst.

Tool Application

Aplikasi Parabot

Sensor XJC mangrupikeun sénsor torsi anu paling seueur dianggo dina bidang pakakas otomatis. Éta tiasa ngadeteksi torsi sareng kakuatan aksial nalika ngadeteksi torkina. Aplikasi anu khusus diantarana: rengkuh torsi digital, obeng listrik digital, poros ketahanan umpan balik-loop torsi, jsb.