Wilujeng sumping di XJCSENSOR

Widang Otomotif

Automotive Field

Widang Otomotif

1. Tombol tés éléktronik otomotif klik kakuatan, tombol aran tés;

2. Tés pikeun colokan sareng tarik kakuatan konektor;

3. Tés kacilakaan;

4. Ukuran dimensi bagéan otomotif;

5. Kinerja sareng tés hirup capé tina sababaraha bagéan mobil;

6. Rakitan otomotif langkung kuat (inspeksi prosés);

Sensor XJC ngagaduhan seueur aplikasi dina mobil, sareng sareng pamekaran téknologi kami, sénsor bakal laun maju, kalayan ukuran alit, reliabilitas tinggi, sensitipitas tinggi, resolusi luhur, kaluaran digital sareng sajabina. Aplikasi XJCSENSOR dina bidang otomotif utamina jawab hal-hal ieu:

❒ Deteksi kakuatan las mobil;

Assembly Mobil riveting rakitan;

System Sistem beurat kendaraan;

❒ Otomotif tombol uji éléktronik otomotif kakuatan klik, tombol aran tés;

❒ Colokkeun sareng uji gaya tarik;

❒ Tés kacilakaan;

❒ Pangukuran diménsi bagian otomotif (mis. Ukuran kandel kaca);

❒ Tés kinerja gaya unggal bagéan mobil, tés hirup capé;

Ference Gangguan perakitan otomotif (pamariksaan prosés);