Wilujeng sumping di XJCSENSOR

Sertipikat

XJC keukeuh "berorientasi pelanggan, kualitas lugas, jasa éfisién, inovasi mandiri" salaku prinsip bisnis, sareng teras-terasan nuturkeun "Ngayakinkeun ti profesionalisme" salaku filsafat bisnis. XJC nyayogikeun kustomisasi OEM sareng janten panyadia jasa gaya-sistem propésional pikeun R&D, desain, produksi, sareng penjualan dina bidang sistem kontrol gaya.

XJCSENSOR gaduh 21 patén-patén modél penemuan sareng utiliti, 10 patén-patén penampilan, 3 hak cipta perangkat lunak, sareng 3 ~ 5 patén-patén anu ditambihan unggal taun sareng parantos kéngingkeun SGS-iso9001: 2015, iso14001, iso45001, TüV-ESD sareng sertifikasi internasional anu sanés.

Solusi kakuatan urang dianggo ku FOXCONN, ABB, EPSON, TTI, HUAWEI, ATL sareng konsumén sanés.

Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display
×