Wilujeng sumping di XJCSENSOR

Kumpeni

Ti saprak 2009, XJCSENSOR mangrupikeun solusi sistem kontrol Angkatan anu pangpentingna sareng panyadia produk di industri

Salaku pamasok utama solusi sistem kontrol gaya, XJCSENSOR keukeuh "berorientasi pelanggan, berbasis kualitas, inovasi mandiri" salaku prinsip bisnis urang, sareng teras-terasan nuturkeun "Percaya tina profesionalisme" salaku filosofi manajemén urang. XJCSENSOR nyayogikeun sensor OEM anu propésional pikeun konsumén pikeun ngamaksimalkeun kapuasanana.

Shenzhen XJCSENSOR Technology Co., Ltd. (XJCSENSOR) didirikeun taun 2009 kalayan 4000 daérah m2.

XJCSENSOR kantor pusatna di SZ. CN, sareng ngagaduhan kantor di Suzhou, Hong Kong & Jérman.

XJCSENSOR mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi nasional anu ngagaduhan langkung ti 40 patén-patén sareng pamanggihan parangkat lunak.

Kami gaduh tim R&D kalayan langkung ti 10 jalma anu parantos mangtaun-taun ngararancang sareng ngembangkeun pangalaman dina industri sensor.

XJCSENSOR parantos kéngingkeun sertifikasi internasional kualifikasi CE & Rohs, sareng sacara ketat nerapkeun sistem manajemen ISO9001 & ESD, sareng parantos dipeunteun salaku pemasok anu berkualitas.

XJCSENSOR museurkeun kana sensor gaya miniatur, sél beban, sumbu multi & torsi, sénsor, pinter, sénsor sareng instrumen kontrol pinter, anu dianggo dina pakumpulan alat-alat otomatis, médis presisi, énergi énggal, robotika, semikonduktor, panilitian ilmiah, luhurer pendidikan, jst.

Lobi

Bengkel

Panarimaan

ln 2029-2035

Kantor XJCSENSOR bakal sumebar di sakumna penjuru dunya. Tim XJCSENSOR bakal sadar kana karirna, urang bakal ngawangun sakola di daérah miskin sareng nyubsidi padamelan murid.

ln 2026-2028

XJCSENSOR bakal nganggo téknologi mikro-lebur silikon, nanem modal produksi kanggo semikonduktor & sensor piezoelektrik, bari ngembangkeun segmentasi industri sareng nanem modalkeun R&D pikeun sistem parangkat lunak kontrol gaya.

ln 2022-2025

XJCSENSOR bakalan investasi panilitian ilmiah sareng manajemén harta inteléktual pikeun janten pamimpin industri sensor, ningkatkeun invests dina R&D sensor high-end pikeun ngadukung pusat prosés mesin CNC.

ln 2018-2021

XJCSENSOR parantos mekarkeun produksi sareng nguatkeun kamampuan R&D; nerapkeun ISO9001, sistem manajemén ESD; diala kualifikasi SGS-CE & Rohs; Ketegangan mandiri, torsi, sensor gaya sumbu multi-sumbu, anu dilarapkeun dina médis, Énergi anyar, robotika, lapangan semikonduktor, jst; Kami ngadukung daérah anu miskin sareng ngigelkeun pagawé pikeun miluan sukarelawan.

ln 2014-2017

XJCSENSOR nanem modalkeun R&D sareng produksi dina sensor pinter & méteran. Kami parantos dipeunteun salaku panyadia kualitas luhur. XJCSENSOR diulem pikeun rapat BOC ku kantor pusat Apple di Amérika Serikat ku 2016.

ln 2010-2013

XJCSENSOR khusus pikeun sensor gaya miniatur, amplifier, indikator, sareng sajabana anu dianggo dina alat-alat otomatis industri, sapertos layar telepon & deteksi tombol, alat-alat énergi anyar, sareng sajabana Kami parantos mumpuni salaku pemasok kelas tinggi pikeun Apple sareng HUAWEI;

ln 2009.07.07

Shenzhen XJCSENSOR Technology Co., Ltd. (XJCSENSOR) didirikeun, sensor kakuatan operasi, amplifier, jsb, utamina dianggo dina alat-alat otomatis industri, lapangan industri énergi énggal, jst.