Wilujeng sumping di XJCSENSOR

Mesin Pangwangunan

Mesin Pangwangunan

1. Mobil hawa;

2. Crane;

3. Tower derek;

4. Mesin Ngangkat;

Sensor tekanan tipe XJC S mangrupikeun bagian penting tina industri alat-alat mesin rékayasa; aplikasi na utamina kalebet: anu kahiji nyaéta kontrol kaayaan kerja mesin; anu kadua nyaéta kontrol sistem hidrolik; katilu nyaéta kontrol kinerja sakabéh mesin rékayasa; Kandaraan hiber, bango, bango munara, bango, jst.

Construction Machinery