Wilujeng sumping di XJCSENSOR

Taros Kami

Telepon: 0755-27887263

Jam: Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Hubungi layanan online pikeun urgent peryogi: +86 13828757249

Alamat: F1-2, NO.101, Bldg 17, 228 Zona Industri, Komunitas Silian, Henggang Str., Longgang Dist., Shenzhen, CN.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami