Wilujeng sumping di XJCSENSOR

FAQ

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naha XJCSENSOR haS CE sareng sertipikat bahan?

Leres, kami gaduh CE, Rohs, FCC, ISO9001, SGS anu diverifikasi.

Dupi éta di stock? Sabaraha lami waktos pamimpinna?

Kaseueuran modél standar aya dina stok sareng kiriman dina 2 dinten, tanggal kiriman pikeun modél khusus aya dina 3-4 minggu.

Naon bahan sél beban XJCSENSOR?

Numutkeun kana pamundut téknis sareng struktur produk, aranjeunna bakal stainless steel-314, 17-4ph / alloy aluminium-LY12-CS, 2A12-T4 / alloy steel-42Crmo, jst; 

Kisaran dina buku conto sanés kisaran anu kuring pikahoyong? Kayaning: Abdi hoyong 200kg, sareng tampilan na 0-500kg

Kapasitas 0-500kg hartosna diménsi ieu tiasa ngamuat jangkauan lengkep dina 500kg, kisaran lengkep tiasa janten angka 0-500 kg, éta dumasar kana kabutuhan anjeun.

Naha sénsorna gaduh tampilan digital?

Sensor tanpa tampilan, sinyal kaluaran sénsor sinyal mV sareng sambungkeun sareng tampilan ka kaluaran analog (4-20mA atanapi 0-10V) / modbus (RS23 atanapi 2485).

Dupi pabrik XJCSENSOR?

Leres, kami pabrik pikeun sél beban, XJC kapendak dina 2009 kalayan total 80 anggota dugi ka ayeuna.

Kumaha kuring mesen upami kantos?

Punten nawiskeun anjeun meryogikeun detil sensor sareng aplikasi khusus, kami bakal ngirim datasheet modél sareng cutatan anu disarankeun pikeun konfirmasi anjeun, teras kami bakal ngintun PI kanggo anjeun pikeun mesen final.

Saha mitra XJCSENSOR?

BYD, HUAWEI, Foxccon, TTI, CATL, MI, Samsung, ABB, jsb.

Naha XJCSENSOR ngadamel pabrikan sél beban?

Leres, urang gaduh dua produksi DEPT, kalebet produksi sél beban DEPT sareng produksi amplop DEPT.

Incotermina

EXW / FOB.

Syarat pamayaran

Tunai Mandiri, Kartu kiridit atanapi T / T.

Hoyong damel sareng urang?