Wilujeng sumping di XJCSENSOR

Force Sensor

  • XJC-H120 Compression Load Cell

    Sél beban komprési XJC-H120

    Fitur:

    XJC-H120 ngadopsi prinsip ketegangan ketepatan presisi tinggi

    Patepung pangukuran gaya dina kisaran 490N ~ 49.0KN.

    Bahan stainless steel kalayan las disegel, minyak, cai, résistansi korosi

    Desain struktural kapsul, tekanan-bantosan, gampang dipasang.

    Produk aman sareng ledakan-buktina cocog pikeun lingkungan anu keras sareng kaayaan bahaya.

    Aluminium / stainless steel.

    Ukuran leutik, penampilan anu saé.

    Frékuénsi réspon dinamis tinggi.

  • XJC-Z15-H9-2M Miniature button force sensor (1-200N)

    Sensor gaya kancing Miniatur XJC-Z15-H9-2M (1-200N)

    Fitur:

    1. Diaméter luar leutik

    2. TEDS calibration calakan fungsi

    3. Jenis tekanan, réspon dinamis tinggi

    4. Run-in desain struktur, umur panjang jasa

    5. Bahan: Aluminium alloy (magnésium aluminium sareng aviation aluminium) sareng stainless steel 17-4PH sareng waja alloy: 42CRMO, 40CR, 40CRMOA, jsb.

    6. Ngajalankeun-di desain struktur, komprési beban, instalasi merenah tur fleksibel;

    7. Sél beban anu aman sareng ledakan-buktina, anu tiasa dianggo dina lingkungan anu parah sareng kaayaan bahaya; Frékuénsi réspon dinamis tinggi

  • XJC-Y03-4M Compression Load Cell

    Sél beban komprési XJC-Y03-4M

    Fitur:

    1. Jangkungna: 25 mm (Patepung pangukuran gaya dina kisaran 9.8N-15T)

    2. Diaméterna: 50mm

    3. Frékuénsi alami anu luhur pisan

    4. dimensi minimal ngamungkinkeun ukuran gaya ampir di mana waé; sél beban cocog pikeun pangukuran gancang.

    5. Dipercaya

    6. Bahan stainless steel

    7. Kisaran suhu: -20… +80 ° C

    8. Pangukuran gaya anu dipercaya pikeun lingkungan industri, bahkan dina suhu luhur.

  • XJC-Y04 Compression Load Cell

    Sél beban komprési XJC-Y04

    Fitur:

    1. Diaméter luar leutik

    2. TEDS calibration calakan fungsi

    3. Jenis tekanan, réspon dinamis tinggi

    4. Run-in desain struktur, umur panjang jasa

    5. Bahan: Aluminium alloy (magnésium aluminium sareng aviation aluminium) sareng stainless steel 17-4PH sareng waja alloy: 42CRMO, 40CR, 40CRMOA, jsb.

    6. Ngajalankeun-di desain struktur, komprési beban, instalasi merenah tur fleksibel;

    7. Sél beban anu aman sareng ledakan-buktina, anu tiasa dianggo dina lingkungan anu parah sareng kaayaan bahaya; Frékuénsi réspon dinamis tinggi

  • XJC-Y08 Compression Load Cell

    Sél beban komprési XJC-Y08

    Fitur:

    1. Diaméter luar leutik

    2. TEDS calibration calakan fungsi

    3. Jenis tekanan, réspon dinamis tinggi

    4. Run-in desain struktur, umur panjang jasa

    5. Bahan: Aluminium alloy (magnésium aluminium sareng aviation aluminium) sareng stainless steel 17-4PH sareng waja alloy: 42CRMO, 40CR, 40CRMOA, jsb.

    6. Ngajalankeun-di desain struktur, komprési beban, instalasi merenah tur fleksibel;

    7. Sél beban anu aman sareng ledakan-buktina, anu tiasa dianggo dina lingkungan anu parah sareng kaayaan bahaya; Frékuénsi réspon dinamis tinggi

  • XJC-Y18 Compression Load Cell

    Sél beban komprési XJC-Y18

    Fitur:

    1. Diaméter luar leutik

    2. TEDS calibration calakan fungsi

    3. Jenis tekanan, réspon dinamis tinggi

    4. Run-in desain struktur, umur panjang jasa

    5. Bahan : Alloy aluminium (aluminium magnésium sareng aluminium penerbangan) sareng stainless steel 17-4PH sareng waja paduan: 42CRMO, 40CR, 40CRMOA, jsb.

    6. Ngajalankeun-di desain struktur, komprési beban, instalasi merenah tur fleksibel;

    7. Sél beban anu aman sareng ledakan-buktina, anu tiasa dianggo dina lingkungan anu parah sareng kaayaan bahaya; Frékuénsi réspon dinamis tinggi

  • XJC-Z-197 Compression Load Cell

    Sél beban komprési XJC-Z-197

    Fitur:

    Transduser komprési

    Pasukan nominal (dipeunteun): 50kN, 1 00kN, 200 kN, 300kN, 500 kN, 1 MN, 2MN, 5 MN, 10 MN, 20MN, 50MN

    Ukuran kompak

    Beurat beurat

  • XJC-ZX-B Compression Load Cell

    Sél beban komprési XJC-ZX-B

    Fitur:

    1. stainless steel / Alloy steel XJC-ZX-B ngadopsi prinsip ketegangan ketahanan presisi tinggi

    2. Desain struktural kapsul, tekanan-bantosan, gampang dipasang.

    3. Minuhan pangukuran gaya dina kisaran 4,9KN-490KN

    4. Ukuran sél beban sareng bentukna tiasa disayogikeun pikeun anjeun

  • XJC-H25Compression Load Cell

    Sél beban XJC-H25Compression

    Fitur:

    1. Nganut prinsip ketegangan résistansi tinggi-presisi;

    2. Minuhan pangukuran gaya dina kisaran 0-50KG;

    3. Desain struktur buleud, beban komprési, instalasi anu merenah sareng fleksibel pikeun dianggo;

    4. bahan stainless steel, produk aman sareng ledakan-buktina cocog pikeun lingkungan anu keras sareng kaayaan bahaya;

    6. profil low; ukuranana leutik, rupana geulis;

    7. Frékuénsi réspon dinamis tinggi, presisi tinggi;

  • XJC-Y01-13 Button load force sensor (0-1KN)

    Sensor kakuatan beban tombol XJC-Y01-13 (0-1KN)

    Fitur:

    1. Diaméter luar leutik

    2. TEDS calibration calakan fungsi

    3. Jenis tekanan, réspon dinamis tinggi

    4. Run-in desain struktur, umur panjang jasa

    5. Bahan: Aluminium alloy (magnésium aluminium sareng aviation aluminium) sareng stainless steel 17-4PH sareng waja alloy: 42CRMO, 40CR, 40CRMOA, jsb.

    6. Ngajalankeun-di desain struktur, komprési beban, instalasi merenah tur fleksibel;

    7. Sél beban anu aman sareng ledakan-buktina, anu tiasa dianggo dina lingkungan anu parah sareng kaayaan bahaya; Frékuénsi réspon dinamis tinggi

  • XJC-Y01-13-A load force Transducers(0-1KN)

    XJC-Y01-13-A Transduser angkatan beban (0-1KN)

    1. Nganut prinsip ketegangan résistansi tinggi-presisi.

    2. XJC-Y01-13-A Column Load Cell (Miniatur) ditawarkeun dina 17-4PH Stainless Steel dina 3N dugi ka 1KN, kalayan radius permukaan anu diangkat pikeun nurunkeun kamungkinan off center loading

    3. Desain struktural kapsul, tekanan-bantosan, gampang dipasang.

    4. Precision tinggi sareng stabilitas tinggi.

    5. Ukuran alit, penampilan anu saé.

    6. Frékuénsi réspon dinamis tinggi.

  • XJC-Y01-08 Miniature button force transducer (1-1000N)

    XJC-Y01-08 Miniatur kancing transduser (1-1000N)

    1. Diaméter luar leutik

    2. TEDS calibration calakan fungsi

    3. Jenis tekanan, réspon dinamis tinggi

    4. Run-in desain struktur, umur panjang jasa

    5. Bahan : Alloy aluminium (aluminium magnésium sareng aluminium penerbangan) sareng stainless steel 17-4PH sareng waja paduan: 42CRMO, 40CR, 40CRMOA, jsb.

    6. Ngajalankeun-di desain struktur, komprési beban, instalasi merenah tur fleksibel;

    7. Sél beban anu aman sareng ledakan-buktina, anu tiasa dianggo dina lingkungan anu parah sareng kaayaan bahaya; Frékuénsi réspon dinamis tinggi

12 Teras> >> Halaman 1/2