Wilujeng sumping di XJCSENSOR

Témbong Cell beban

  • XJC-805T Load Cell Display

    XJC-805T Némbakan Sél beban

    XJC-CF806T Dinamometer calakan

    1. Sampling dinamis gancang-gancang 3840HZ

    2. Precision tinggi

    3. Sababaraha mode kerja tiasa dialihkeun

    4. Ngajelaskeun kurva real-time sareng kurva uji

    5. Tés maksimal, minimum, sareng maksimum, minimum, rata-rata, sareng modeu operasi anu sanés

    6. Pangiriman port serial gancang-gancang

  • XJC-CF3600-F Load Cell Display

    Tampilan Cell beban XJC-CF3600-F

    XJC-CF3600-F modul transmisi calakan

    1. Sampling dinamis gancang

    2. Precision tinggi

    3. Sababaraha mode kerja tiasa dialihkeun

    4. Tiasa nguji modeu kerja anu maksimal, minimum, rata sareng anu sanés.

    5. transmisi port serial-speed tinggi bisa direalisasikeun

    6. Sababaraha kaluaran transmisi sayogi : 0-10V 4-20mA RS232 RS485

  • XJC-608T meter

    XJC-608T méteran

    Modul transmisi XJC-608T calakan

    1. Sampling dinamis gancang

    2. Precision tinggi

    3. Sababaraha mode kerja tiasa dialihkeun

    4. Tiasa tés modeu kerja anu maksimal, minimum, rata sareng anu sanés.

    5. transmisi port serial-speed tinggi bisa direalisasikeun

    6. Sababaraha kaluaran transmisi sayogi: 0-10V 4-20mA RS232 RS485

  • XJC-608T-F meter

    XJC-608T-F méteran

    Modul transmisi XJC-608T calakan

    1. Sampling dinamis gancang

    2. Precision tinggi

    3. Sababaraha mode kerja tiasa dialihkeun

    4. Tiasa nguji modeu kerja anu maksimal, minimum, rata sareng anu sanés.

    5. transmisi port serial-speed tinggi bisa direalisasikeun

    6. Sababaraha kaluaran transmisi sayogi : 0-10V 4-20mA RS232 RS485