Wilujeng sumping di XJCSENSOR

Cell sél

  • XJC-BW23 load cell

    Sél beban XJC-BW23

    Fitur:

    Prinsip ketegangan résistansi tinggi-presisi;

    Frékuénsi réspon dinamis tinggi sareng stabilitas anu saé;

    Kamampuh beban anti éccentric anu kuat.

  • XJC-D01 load cell

    Sél beban XJC-D01

    Fitur:

    Prinsip ketegangan résistansi tinggi-presisi;

    Frékuénsi réspon dinamis tinggi sareng stabilitas anu saé;

    Kamampuh beban anti éccentric anu kuat.

  • XJC-D02 load cell

    Sél beban XJC-D02

    Fitur:

    Prinsip ketegangan résistansi tinggi-presisi;

    Frékuénsi réspon dinamis tinggi sareng stabilitas anu saé;

    Kamampuh beban anti éccentric anu kuat.

  • XJC-D12 load cell

    Sél beban XJC-D12

    Fitur:

    Prinsip ketegangan résistansi tinggi-presisi;

    Frékuénsi réspon dinamis tinggi sareng stabilitas anu saé;

    Kamampuh beban anti éccentric anu kuat.