Wilujeng sumping di XJCSENSOR

Aplikasi Médis

Medical Applications

Aplikasi Médis

1. Ranjang médis;

2. Pompa suntikan;

3. Paranti médis rehabilitasi;

4. mesin anesthesia Ventilator;

5. Robot bedah, alat scan B jauh;

Kalayan ngembangkeun pasar alat médis, paménta anu langkung luhur ditumpukeun dina panggunaan sensor tekanan dina industri médis. Kaunggulan tina presisi tinggi, reliabilitas, stabilitas sareng ukuran leutik tina séri D dina XJCSENSOR anu pasti inti tina alat-alat médis. Parabot aplikasi anu umum kalebet ranjang médis, pompa jarum suntik, alat médis rehabilitasi, robot bedah, alat-alat ultrasound B jauh, jst.