Wilujeng sumping di XJCSENSOR

Muti-sumbu Force Sensor

  • XJC-6F-D65-H24  Muti-axis Force Sensor

    XJC-6F-D65-H24 Muti-sumbu Force Sensor

    Réspon gancang;

    Ngadopsi prinsip galur résistansi, presisi tinggi;

    Ngagunakeun timer gauge galur, karakteristik suhu anu saé;

    Sensor na ukuranana leutik sareng jangkungna handap, cocog pikeun aplikasi ukuran alit;

    Ngagunakeun struktur decoupling struktur, kasalahan crosstalk leutik, stabilitas jangka panjang anu kuat;

  • XJC-2F-30-H90  Muti-axis Force Sensor

    XJC-2F-30-H90 Muti-sumbu Force Sensor

    Ngadopsi prinsip galur résistansi, presisi tinggi;

    Ukuran produk alit, built-in amplifier terpadu Padahal kompénsasi suhu luhur sareng handap, karakteristik suhu anu saé;

    Kasalahan crosstalk leutik, stabilitas jangka panjang;

    Desain anti-overload mékanis internal, kamampuan anti overload anu kuat;

    Struktur dipaksa dina dua arah.

  • XJC-2F-D72-H17.5  Muti-axis Force Sensor

    XJC-2F-D72-H17.5 Muti-sumbu Force Sensor

    Ngadopsi prinsip galur résistansi, presisi tinggi;

    Padahal santunan suhu luhur sareng handap, karakteristik suhu anu saé;

    Struktur dipaksa dina dua arah

    Jangkungna sénsor handap;

    kasalahan crosstalk leutik, stabilitas jangka panjang anu kuat;

  • XJC-3F-F39-B  Muti-axis Force Sensor

    XJC-3F-F39-B Muti-sumbu Force Sensor

    Ngadopsi prinsip galur résistansi;

    Tilu struktur balok paralel, presisi tinggi;

    Kasalahan crosstalk leutik, stabilitas jangka panjang anu kuat;

    Padahal santunan suhu luhur sareng handap, karakteristik suhu anu saé;

    Réspon gancang;

    Ukuran leutik;

    Bahan stainless steel, kaku tinggi;