Wilujeng sumping di XJCSENSOR

Aplikasi Énergi Anyar

Aplikasi Énergi Anyar

1. Batré tekanan ngabentuk mesin pikeun bungkus bungkus lemes;

2. mesin péngkolan;

3. Mesin palapis;

4. Pencét panas sareng tiis;

5. Mesin ngabentuk batré kakuatan;

6. Alat suntik;

Widang énergi anyar henteu kantos langkung makmur. Aplikasi sénsor tekanan Xin Jingcheng dina bidang énergi anyar kalebet: XJC-S08 & XJC-D150 digunakeun dina mesin tekanan pikeun batré pak lembut, pencét panas sareng tiis, mesin ngawangun batré listrik; sénsor tegangan diterapkeun kana winder, palapis lawon Mesin; XJC-D01 dilarapkeun kana alat suntikan cair, jst.