Wilujeng sumping di XJCSENSOR

Warta

  • What we made in 2020

    Naon anu urang ngadamel di 2020

    Nyanghareupan "mimiti sesah" disababkeun ku wabah taun 2020, industri manufaktur domestik Cina parantos ngalaman serangan, sareng kasusah pikeun neraskeun padamelan sareng produksi parantos kasohor. Saatos épidemik ieu, manufaktur éléktronika tradisional indust ...
    Maca deui
  • How to check the basic performance of force sensor

    Kumaha mariksa kinerja dasar sensor kakuatan

    Tujuan tés sél beban nyaéta pikeun netélkeun korélasi antara gedena nilai kakuatan sareng nilai sinyal kaluaran. 1) Satuan pangukuran Kusabab Konperénsi Internasional ka-11 ngeunaan Metrologi di 1990, nagara-nagara di sakumna dunya gaduh hasil ...
    Maca deui
  • February 2021 XJCSENSOR Multi-axis sensor new product release

    Pébruari 2021 XJCSENSOR sensor Multi-sumbu ngaleupaskeun produk énggal

    Ti Pébruari 2021, XJCSENSOR teras-terasan ngaleupaskeun jinis-jinis sénsor gaya sumbu multi-sumbu pikeun ngabantosan pamekaran industri 4.0 pikeun pabrik calakan otomatis. Industri 4.0 nyaéta pikeun ngawujudkeun otomatisasi calakan sumber daya alam ti pamekaran, koléksi ...
    Maca deui