Pébruari 2021 XJCSENSOR sensor Multi-sumbu ngaleupaskeun produk énggal

Ti Pébruari 2021, XJCSENSOR teras-terasan ngaleupaskeun jinis-jinis sénsor gaya sumbu multi-sumbu pikeun ngabantosan pamekaran industri 4.0 pikeun pabrik calakan otomatis. Industri 4.0 nyaéta pikeun ngawujudkeun otomatisasi cerdas sumberdaya alam ti pamekaran, koléksi, sareng produksi kana prosés sirkulasi. Diantarana, pabrik pinter nyaéta operator manufaktur pinter, sareng sistem kontrol, salaku bagian penting pikeun ngahontal manufaktur pinter, henteu tiasa dilakukeun tanpa dukungan sistem kontrol gaya.

Janten kumaha cara ngajalankeun sareng ngendalikeun sistem kontrol gaya dilakukeun sacara cerdas pikeun ngabantosan pamekaran Industri 4.0?

Hayu urang ngartos prinsip sareng panerapan sensor gaya multi sumbu :

Sénsor multi sumbu

Multi-sumbu Sensor mangrupikeun komponén anu dipasang dina pigeulang robot pikeun ngadeteksi kakuatan sareng torsi anu dilarapkeun kana alat. Kusabab éta antara robot sareng alat, éta tiasa maca kaayaan gaya nalika operasi alat.

Produk kakuatan multi-sumbu XJCSENSOR tiasa dibagi kana kakuatan dua sumbu, kakuatan tilu sumbu, gaya opat sumbu, sareng gaya lima sumbu numutkeun jumlah sumbu ngukur.

Numutkeun kaédah decoupling, éta ogé tiasa dibagi kana struktur decoupling struktur sareng strukturna decoupling matrix.

Ngagunakeun prinsip jinis galur résistansi, éta ngagaduhan kaunggulan akurasi tinggi, rasio sinyal-ka-noise anu luhur, karakteristik suhu luhur sareng rendah anu saé, kaku anu luhur, stabilitas anu kuat, sareng kustomisasi ukuran anu dirobih. Sensor internal ngagaduhan desain anti overload mékanis, kamampuan anti overload anu kuat, sareng tiasa diintegrasikeun Amplifier, sinyal output ngagaduhan seueur bentuk kanggo seleksi.

Ngalangkungan desain metode decoupling khusus, kasalahan crosstalk alit, khususna crosstalk jangka panjang alit.

Aplikasi sénsor multi-sumbu

Bagian casing sénsor dipasang kana pigeulang robot. Sareng bagian anu obah napel dina sisi alat. Nalika kakuatan dilarapkeun dina alat, sénsor maca jarak anu bagéan anu ngalih parantos ngalih tina casing, gumantung kana amplitudo kapindahan, sénsor mulihkeun sinyal kakuatan ka komputer.

Aplikasi anu sering urang tingali ku sénsor nyaéta aplikasi uji bangku. Robot dipasang sareng sénsor sareng cekelan sareng ngalakukeun aksi siklik dina produk. Dimana sensor janten kalibet nyaéta nalika jumlah kakuatan anu kedah diterapkeun dina alat. Robot tiasa nerapkeun gaya terbatas anu parantos diatur ku programer sareng tiasa ogé ngawaskeun kakuatan ieu. Ieu ngandung harti produk diuji dina kakuatan anu ditangtukeun sareng kakuatan diawaskeun pikeun ningali naha aya parobihan paripolah produk.

Prinsip sensor sumbu XJCSENSOR 6

Sensor gaya genep sumbu XJCSENSOR ngadopsi prinsip jinis galur résistansi, anu ngagaduhan kaunggulan kaku torsional ageung, gancang réspon gancang, presisi tinggi, ciri suhu tinggi sareng rendah anu saé, sinyal tinggi pikeun babandingan noise, kaku anu luhur, stabilitas anu kuat, sareng kustomisasi ukuran anu dirobih.

Sensor di jero ku desain mékanik anti overload, anu ngagaduhan kamampuan anti overload anu kuat. Éta tiasa diwangun ku panguat terpadu. Sinyal kaluaran gaduh sababaraha bentuk kanggo pilihan.

Ngaliwatan desain metode decoupling khusus, kasalahan crosstalk tina sénsorna alit pisan, utamina kalayan kasalahan crosstalk jangka panjang alit.

news pic2

Struktur sumbu XJCSENSOR 6 sumbu

Sensor kakuatan genep sumbu XJCSENSOR dibagi kana dua struktur numutkeun kaédah decoupling: struktur struktur decoupling sareng matrix decoupling.

Struktur decoupling struktur: Sensor gaya genep sumbu sareng struktur decoupling struktur ngan ukur 6 kaluaran saluran, anu tilu kakuatan (FX, FY, FZ) sareng tilu torsi (MX, MY, MZ), sareng masing-masing kanalna mandiri, nalika hiji tina saluran anu dimuat, ngan ukur saluran ieu anu gaduh kaluaran sinyal, sareng saluran sanésna moal ngagaduhan kaluaran sinyal. Salaku conto, séri XJC-6F sadayana genep sumbu kakuatan sénsor sareng struktur decoupling.

Struktur decoupling matrix: Sensor gaya genep sumbu sareng struktur matrix decoupling umumna ngagaduhan 6 ~ 12 kanal saluran, sareng masing-masing sinyal kaluaran gandéng ku anu sanésna, nalika salah sahiji saluran dimuat, saluran sanésna bakal ngagaduhan kaluaran sinyal, sareng sénsor kedah ngumpulkeun sinyal Tilu kakuatan (FX, FY, FZ) sareng tilu torsi (MX, MY, MZ) tiasa didapet ku operasi matrix decoupling box. Salaku conto, séri XJC-6FM sadayana sensor matrix decoupling sensor kakuatan genep sumbu.

Sensor sumbu XJCSENSOR 6 milih pituduh

Milih sénsor anu cocog penting pisan. Upami anjeun peryogi pédah pamilihan naon waé, pls nyungkeun ieu di handap 

1. Lingkungan aplikasi:

Inpormasi ngeunaan naha éta aya hubunganana sareng gas korosif atanapi cair; kagunaan jero rohangan atanapi outdoor; hawa operasi; syarat tingkat tahan cai; magnetism kuat atanapi lingkungan gangguan kuat, jst.

2. Diménsi sareng metode pamasangan.

Katalog ieu ngan ukur masihan ukuran sareng struktur sababaraha produk konvensional. Upami struktur sareng ukuran dina katalog ieu henteu nyumponan sarat, punten nyayogikeun ukuran sareng metode pamasangan anu saluyu. Urang tiasa ngaropea sakumaha diperyogikeun. Palayanan anu saé sareng standar henteu kualitas standar mangrupikeun salah sahiji kaunggulan pangbadagna urang.

3. Kisaran pangukuran sénsor anu saleresna

Dina raraga ngajantenkeun sénsor ngajaga stabilitas jangka panjang anu dipercaya, urang nyarankeun yén maksimal gaya ngukur sareng torsi henteu langkung ti 80% kapasitas sensor.

4. Syarat akurasi pangukuran

Kasalahan nonlinearity tina kanal sumbu kakuatan sénior konvensional kami aya dina 0,5% FS, kasalahan pengulangan aya dina 0. 1% FS, sareng kasalahan crosstalk aya dina 3%. Sensor presisi tinggi ogé sayogi.

5. Sarat panganteur listrik

Sensor gaya genep sumbu urang ngagaduhan seueur modeu kaluaran analog atanapi digital pikeun dipilih. Kaluaran analog: mV, V, mA; Kaluaran digital: EtherCAT, Ethernet, RS232 atanapi CAN beus, jsb.

Upami sinyal di luhur henteu tiasa nyumponan sarat anjeun, XJCSENSOR ogé tiasa ngaropea metode sinyal kaluaran anu sanés.


Pos waktos: Mar-05-2021