Wilujeng sumping di XJCSENSOR

Naon anu urang ngadamel di 2020

Nyanghareupan "mimiti sesah" disababkeun ku wabah taun 2020, industri manufaktur domestik Cina parantos ngalaman serangan, sareng kasusah pikeun neraskeun padamelan sareng produksi parantos kasohor.

Saatos wabah ieu, industri manufaktur éléktronika tradisional bakal langkung aktip mikir sareng merhatoskeun konstruksi pabrik anu cerdas, sareng ngamajukeun panerapan jalur produksi otomatis.

Bab bubuka paméran anu XJCSENSOR ilubiung dina:

Pameran Pabrik Otomasi & Sumberdaya Éléktronika China ka-4 (CMM) diayakeun tanggal 9-11 Juli di Dongguan · Guangdong Modern International Exhibition Center.

news3 pic1

Dina 2019 ~ 2020, XJCSENSOR nyumbangkeun dana $ 15,385 sareng ngabantosan Désa Taitung, Kota Chengdong, Kabupaten Haifeng pikeun ngaleungitkeun kamiskinan, pangentasan kamiskinan anu tepat sareng nyebarkeun cinta!

news3 pic2

Kahartos yén dina tilu taun ka pengker, Kacamatan Henggang (daérah) tempat XJCSENSOR ayana parantos ngasilkeun langkung ti 9 juta yuan pikeun pangwangunan 14 proyek mata pencaharian di Désa Taitung, kalebet cai keran, lampu jalan sareng jalan désa, pikeun ningkatkeun lingkungan hirup Désa Taitung.

Kampung Taitung anu lami ayeuna gaduh tampilan anu anyar, gunung sareng walungan anu saé, sareng jalanna henteu kahalangan.

Dina waktos anu sami, salami tilu taun ka pengker, Kacamatan Henggang parantos mingpin padamelan pananggulangan kamiskinan kalayan ngawangun pésta, fokus kana revitalisasi désa, mastikeun pangwangunan padesaan anyar, sareng nguatan ékonomi koléktif désa.

XJCSENSOR kersa nyumbangkeun sakedik sumbangan pikeun panyingkiran kamiskinan internasional, sareng bakal teras merhatoskeun sareng ngadukung.

news3 pic3

Dina tanggal 22 Juli. XJCSENSOR ilubiung dina "DIC EXPO 2020", "DIC EXPO International Display Technology and Application Inovation Exhibition (" DIC EXPO 2020 ") disponsoran ku LCD Cabang Cina Optik sareng Asosiasi Industri Optoelektronika. Dukungan kuat ti seueur paméran anu kawéntar.

news3 pic4

Ti tanggal 15 dugi ka 19 Séptémber. XJCSENSOR ilubiung dina The 22nd China International Industrial Fair ("CIIF") anu bakal diayakeun di National Convention and Exhibition Center (Shanghai), ieu mangrupikeun pameran industri nasional anu munggaran diayakeun sacara offline di nagri nasional di taun 2020. Dina pameran ieu, XJCSENSOR ngaluarkeun produk anyar , sénsor tegangan sareng sénsor multi sumbu.

news3 pic5

Ti tanggal 12 dugi ka 15, Okt 2020. XJCSENSOR nyayogikeun solusi énggalna, nunjukkeun solusi produk sareng patén-patén anu ngiringan dina Pameran Industri Internasional Cina Kidul (SCIIF) anu diayakeun di Aula Anyar Baoan di Konvensi Internasional Pusat Pameran sareng Pameran Internasional, Peryogi disebatkeun yén dina jaman Industri 4.0 ieu, visi mesin parantos nempatan tempat anu penting dina bidang manufaktur calakan. Seueur perusahaan inspeksi visual parantos muncul dina momen bersejarah. XJCSENSOR ngandelkeun kerja keras sareng kakuatan na pikeun memenuhi unggal tantangan sareng kasempetan dina persaingan industri anu sami. Dina waktos anu sasarengan, éta ngaharepkeun ngagunakeun platform Pameran Industri Cina Kidul supaya langkung seueur jalma nyaksian na dina téknologi inspeksi visi mesin Dina kamekaran.

news3 pic6

2 ~ 4, Nov, XJCSENSOR mimitina ilubiung dina Pameran Téhnologi Batré IBTE 2020 Shenzhen, pameran ieu ngahijikeun paméré aki-aki listrik, batré neundeun énergi, batré 3C sareng bahan hulu sareng hilir sareng alat produksi pikeun babarengan ngamajukeun pamekaran terkoordinasi Industri batré litium Cina.

Ti 28th ka 30th, Désémber, The 30th "Shenzhen International Medical Instruments and Equipment Exhibition" dina 2020 bakal diayakeun di Pusat Pameran Internasional sareng Pameran Internasional.

news3 pic7

Ngaliwatan "2020 Shenzhen International Medical Instruments and Equipment Exhibition", XJCSENSOR patepung sareng pembeli bermutu kalayan harga murah sareng janten pemasok seueur calon pembeli asing; éta tiasa komunikasi tatap muka sareng pembeli sareng langsung ngartos kabutuhan sareng kabutuhan pembeli. Strategi sareng tren mésér; éta mangrupikeun kasempetan penjualan béaya rendah pikeun ngalirkeun inpormasi kontak anjeun sareng budaya perusahaan ka pembeli anu ngiringan dina konperénsi éta

news3 pic8

Investasi iklan XJCSENSOR taun 2020 ampir $ 123000. Dina wabah ieu, omzet kami parantos ngahontal masa depan anu cemerlang, anu dua kali dibandingkeun sareng 2019.

news3 pic9

Kerjasama urang sareng FOXCONN, ABB, EPSON, TTI, HUAWEI, ATL, Philips, Hyundai, Canon Tokki, Kadatangan sareng konsumén sanésna, ogé Harbin Institute of Technology, Beijing Institute of Technology, Zhejiang Institute of Technology, Wuhan University sareng paguron luhur sanés. parantos ningkat sacara ajeg.


Pos waktos: Mar-11-2021