Wilujeng sumping di XJCSENSOR

Mesin bungkus

Packaging Machinery

Mesin bungkus

1. Alat-alat tambalan;

2. Alat-alat Ackaging;

3. Alat beuratna sareng milah;

Sél beban séri XJC D nyaéta sénsor tekanan anu paling sering dianggo dina prakték industri. Aplikasi khusus na nyaéta dina pakakas parangkat, alat bungkusan, timbangan sareng alat asihan, jst.