Wilujeng sumping di XJCSENSOR

Produk

  • XJC-H120 Compression Load Cell

    Sél beban komprési XJC-H120

    Fitur:

    XJC-H120 ngadopsi prinsip ketegangan ketepatan presisi tinggi

    Patepung pangukuran gaya dina kisaran 490N ~ 49.0KN.

    Bahan stainless steel kalayan las disegel, minyak, cai, résistansi korosi

    Desain struktural kapsul, tekanan-bantosan, gampang dipasang.

    Produk aman sareng ledakan-buktina cocog pikeun lingkungan anu keras sareng kaayaan bahaya.

    Aluminium / stainless steel.

    Ukuran leutik, penampilan anu saé.

    Frékuénsi réspon dinamis tinggi.

  • XJC- ZL09 Tension Sensor

    XJC- ZL09 Sénsor Tegangan

    Fitur:

    Merenah pikeun ngaganti sareng masang bantalan sareng roller tegangan;

    Stratégi mékanis énggal diwangun pikeun panyalindungan anti kaleuleuwihan 10 kali

    Hawa hawa leutik, kasalahan linieritas rendah sareng kasalahan pengulangan

    Reliabilitas jangka panjang tina sambungan mantap

    Desain colokan standar di M 12 * 1

    Ngebor sareng ngetok numutkeun sarat konsumén;

  • XJC- ZL13 Tension Sensor

    XJC- ZL13 Tegangan Sénsor

    Fitur:

    Struktur kompak, gampang dipasang;

    Bisa dipasang langsung di jero atanapi di luar pigura mesin;

    Hawa hawa leutik, kasalahan linieritas rendah sareng kasalahan pengulangan;

    Kisaran ukuran lega;

    Diwangun-dina struktur mékanis anyar pikeun 10 kali perlindungan anti overload;

    Self-aligning bearing pikeun ngimbangan kasalahan instalasi;

    Desain colokan standar di M 12 * 1;

  • XJC-DN-1050A Torque Sensor

    XJC-DN-1050A Torsi sénsor

    Fitur:

    1. Préstasi tolok résistansi ketahanan presisi tinggi ngalangkungan sikat pikeun nyadar catu daya sareng kaluaran sinyal.

    2. Pangukuran torsi kisaran rendah sareng sedeng tiasa diukur dina nilai torsi arah positif sareng negatif.

    3. Dua tungtung nyaéta beungkeutan aksial, gampang dipasang.

    4. Kecepatan maksimum révolusi kirang ti 8000 kali / mnt.

  • XJC-DN-2001 Torque Sensor

    XJC-DN-2001 Torsi sénsor

    Fitur:

    1. Ukur éléktromotor, alat pembakaran internal mesin pembakaran internal sareng torsi kaluaran sareng kakuatan.

    2. Ukur torsi beban sareng kakuatan input motor, angin, pompa, mixer, reducer, gearbox, kerekan, baling-baling, mesin pangeboran, jst.

    3. Nguji torsi pusat mesin mesin sareng alat mesin otomatis ..

    4. Torsi sareng efisiensi tina sababaraha sistem alat kakuatan puteran diuji.

    5. Deteksi torsi pikeun ngadamel viscometer, listrik, pneumatik, rengkuh torsi hidrolik.

    6. Kuat anti gangguan, galur kakuatan elastomer tiasa minuhan 150% beban.

    7. Bagian sénsor tiasa dipisahkeun tina instrumén sékundér, anu tiasa dianggo langsung sareng panel ukur, PLC atanapi DCS.

  • XJC-NJ10 Torque Sensor

    XJC-NJ10 Torsi sénsor

    Ngadopsi prinsip galur résistansi, presisi tinggi;

    Kompensasi suhu luhur sareng handap, karakteristik suhu anu saé;

    Awak ipis, cangkéng torsional ageung, résistansi overload kuat;

    Ukuran leutik, panguat 0 ~ 5V internal;

    Palapis integral sareng panyalindungan panyegelan;

  • XJC-NJ75 Torque Sensor

    Sensor torsi XJC-NJ75

    Ngadopsi prinsip galur résistansi, presisi tinggi;

    Kompensasi suhu luhur sareng handap, karakteristik suhu anu saé;

    Awak ipis, cangkéng torsional ageung, résistansi overload kuat;

    Ukuran leutik, panguat 0 ~ 5V internal;

    Palapis integral sareng panyalindungan panyegelan;

  • XJC- NJ-A Torque Sensor

    XJC- Sensor torsi NJ-A

    Ngadopsi prinsip galur résistansi, presisi tinggi;

    Kompensasi suhu luhur sareng handap, karakteristik suhu anu saé;

    Awak ipis, cangkéng torsional ageung, résistansi overload kuat;

    Ukuran leutik, panguat 0 ~ 5V internal;

    Palapis integral sareng panyalindungan panyegelan;

  • XJC-Z15-H9-2M Miniature button force sensor (1-200N)

    Sensor gaya kancing Miniatur XJC-Z15-H9-2M (1-200N)

    Fitur:

    1. Diaméter luar leutik

    2. TEDS calibration calakan fungsi

    3. Jenis tekanan, réspon dinamis tinggi

    4. Run-in desain struktur, umur panjang jasa

    5. Bahan: Aluminium alloy (magnésium aluminium sareng aviation aluminium) sareng stainless steel 17-4PH sareng waja alloy: 42CRMO, 40CR, 40CRMOA, jsb.

    6. Ngajalankeun-di desain struktur, komprési beban, instalasi merenah tur fleksibel;

    7. Sél beban anu aman sareng ledakan-buktina, anu tiasa dianggo dina lingkungan anu parah sareng kaayaan bahaya; Frékuénsi réspon dinamis tinggi

  • XJC-Y03-4M Compression Load Cell

    Sél beban komprési XJC-Y03-4M

    Fitur:

    1. Jangkungna: 25 mm (Patepung pangukuran gaya dina kisaran 9.8N-15T)

    2. Diaméterna: 50mm

    3. Frékuénsi alami anu luhur pisan

    4. dimensi minimal ngamungkinkeun ukuran gaya ampir di mana waé; sél beban cocog pikeun pangukuran gancang.

    5. Dipercaya

    6. Bahan stainless steel

    7. Kisaran suhu: -20… +80 ° C

    8. Pangukuran gaya anu dipercaya pikeun lingkungan industri, bahkan dina suhu luhur.

  • XJC-Y04 Compression Load Cell

    Sél beban komprési XJC-Y04

    Fitur:

    1. Diaméter luar leutik

    2. TEDS calibration calakan fungsi

    3. Jenis tekanan, réspon dinamis tinggi

    4. Run-in desain struktur, umur panjang jasa

    5. Bahan: Aluminium alloy (magnésium aluminium sareng aviation aluminium) sareng stainless steel 17-4PH sareng waja alloy: 42CRMO, 40CR, 40CRMOA, jsb.

    6. Ngajalankeun-di desain struktur, komprési beban, instalasi merenah tur fleksibel;

    7. Sél beban anu aman sareng ledakan-buktina, anu tiasa dianggo dina lingkungan anu parah sareng kaayaan bahaya; Frékuénsi réspon dinamis tinggi

  • XJC-Y08 Compression Load Cell

    Sél beban komprési XJC-Y08

    Fitur:

    1. Diaméter luar leutik

    2. TEDS calibration calakan fungsi

    3. Jenis tekanan, réspon dinamis tinggi

    4. Run-in desain struktur, umur panjang jasa

    5. Bahan: Aluminium alloy (magnésium aluminium sareng aviation aluminium) sareng stainless steel 17-4PH sareng waja alloy: 42CRMO, 40CR, 40CRMOA, jsb.

    6. Ngajalankeun-di desain struktur, komprési beban, instalasi merenah tur fleksibel;

    7. Sél beban anu aman sareng ledakan-buktina, anu tiasa dianggo dina lingkungan anu parah sareng kaayaan bahaya; Frékuénsi réspon dinamis tinggi

1234 Teras> >> Halaman 1/4