Wilujeng sumping di XJCSENSOR

Kontrol Kualitas

Jumlah prosés

process

25 ~ 30

pamariksaan sareng produksi

ISO

ISO (2)

Kualitas lengkep

sistem kontrol

advantage

XJCSENSOR prosés produksi kalebet: corétan sareng tambalan galur tolok (tanpa nyerat,posisi gauge galur ékséntris, bisa ngabalukarkeun kakuatan henteu rata pikeun sensor),titik enol, insulasi, prosés kompensasi suhu pinuh (tanpa prosés ieu bakal nyababkeun nol titik sareng sensitipitas kumalayang nalika parobihan suhu), lengkep pamariksaan diperyogikeun saatos unggal prosés réngsé, laporan pamariksaan bakal dilakukeun dumasar kana pamariksaan kinerja sateuacan bungkus.

 

XJCSENSOR, saluyu sareng prinsip ngenalkeun pembersih gas ultrasonik tingkat lanjut, tambalan kamar bersih, kompénsasi suhu otomatis sareng deteksi, tés suhu luhur sareng handap sareng ékspérimén termal, las laser sareng percetakan, desain CAD, manufaktur sareng uji coba tés sénsor sareng téknologi produksi, ngadamel sadaya ragam sensor, presisi tinggi, kinerja stabil, frékuénsi réspon dinamis tinggi sareng ogé ngagaduhan antiséptik, tahan cai, anti ledakan, anti kilat, jst anu dipikaresep pisan ku pangguna.

shebei