Wilujeng sumping di XJCSENSOR

S Tipe Beban Sél

  • XJC-S07 Load Cell

    Sél beban XJC-S07

    Fitur:

    1. Ukuran alit sareng penampilan anu saé (diameter luar leutik)

    2. Precision tinggi

    3. Angkatan Angkatan, anti anti éksentrisitas anu hadé

    4. Tekanan tegangan sareng komprési tiasa diuji

    5. Overload panyalindungan wates mékanis

    Bahan stainless steel, minyak-buktina, tahan cai, tahan korosi, tiasa dianggo dina lingkungan anu keras sareng acara anu bahaya;

    Desain struktur ngawangun S, beban komprési, instalasi anu merenah sareng fleksibel pikeun dianggo;

    Frékuénsi réspon dinamis tinggi, presisi tinggi sareng stabilitas;

    Desain anti-overload, kamampuan anti overload anu kuat;

  • XJC-S08 Load Cell

    Sél beban XJC-S08

    Fitur:

    1. Bahan campuran baja / stainless steel, dilas hermetically, tahan minyak, tahan cai, tahan korosi, tiasa dianggo dina lingkungan anu parah sareng acara bahaya;

    2. Desain struktur spoke, beban komprési, instalasi sareng panggunaan anu merenah sareng fleksibel;

    3. Frékuénsi réspon dinamis tinggi & akurasi;

  • XJC-S09-A-OP Load Cell

    Sél beban XJC-S09-A-OP

    Modél anu sami pikeun uji kakuatan tombol telepon sélulér HUAWEI.

    Fitur:

    1. Ukuran alit sareng penampilan anu saé (diameter luar leutik)

    2. Precision tinggi: 0,001N presisi tinggi

    3. Angkatan Angkatan, anti anti éksentrisitas anu hadé

    4. Tekanan tegangan sareng komprési tiasa diuji

    5. Overload panyalindungan wates mékanis

  • XJC-S06 Load Cell

    Sél beban XJC-S06

    Fitur:

    1. Ukuran alit sareng penampilan anu saé (diameter luar leutik)

    2. Precision tinggi

    3. Angkatan Angkatan, anti anti éksentrisitas anu hadé

    4. Tekanan tegangan sareng komprési tiasa diuji

    5. Overload panyalindungan wates mékanis

    Bahan stainless steel, minyak-buktina, tahan cai, tahan korosi, tiasa dianggo dina lingkungan anu keras sareng acara anu bahaya;

    Desain struktur ngawangun S, beban komprési, instalasi anu merenah sareng fleksibel pikeun dianggo;

    Frékuénsi réspon dinamis tinggi, presisi tinggi sareng stabilitas;

    Desain anti-overload, kamampuan anti overload anu kuat;

  • XJC-S05-25 Load Cell

    Sél beban XJC-S05-25

    Fitur:

    1. Ukuran alit sareng penampilan anu saé (diameter luar leutik)

    2. Precision tinggi

    3. Angkatan Angkatan, anti anti éksentrisitas anu hadé

    4. Tekanan tegangan sareng komprési tiasa diuji

    5. Overload panyalindungan wates mékanis

    Bahan stainless steel, minyak-buktina, tahan cai, tahan korosi, tiasa dianggo dina lingkungan anu keras sareng acara anu bahaya;

    Desain struktur ngawangun S, beban komprési, instalasi anu merenah sareng fleksibel pikeun dianggo;

    Frékuénsi réspon dinamis tinggi, presisi tinggi sareng stabilitas;

    Desain anti-overload, kamampuan anti overload anu kuat;

  • XJC-s02 Load Cell

    Sél beban XJC-s02

    Fitur:

    1. Ukuran alit sareng penampilan anu saé (diameter luar leutik)

    2. Precision tinggi

    3. Angkatan Angkatan, anti anti éksentrisitas anu hadé

    4. Tekanan tegangan sareng komprési tiasa diuji

    5. Overload panyalindungan wates mékanis

    Bahan stainless steel, minyak-buktina, tahan cai, tahan korosi, tiasa dianggo dina lingkungan anu keras sareng acara anu bahaya;

    Desain struktur ngawangun S, beban komprési, instalasi anu merenah sareng fleksibel pikeun dianggo;

    Frékuénsi réspon dinamis tinggi, presisi tinggi sareng stabilitas;

    Desain anti-overload, kamampuan anti overload anu kuat;

  • XJC-S07-q-20 Load Cell

    XJC-S07-q-20 beban sél

    Fitur:

    1. Ukuran alit sareng penampilan anu saé (diameter luar leutik)

    2. Precision tinggi

    3. Angkatan Angkatan, anti anti éksentrisitas anu hadé

    4. Tekanan tegangan sareng komprési tiasa diuji

    5. Overload panyalindungan wates mékanis

    Bahan stainless steel, minyak-buktina, tahan cai, tahan korosi, tiasa dianggo dina lingkungan anu keras sareng acara anu bahaya;

    Desain struktur ngawangun S, beban komprési, instalasi anu merenah sareng fleksibel pikeun dianggo;

    Frékuénsi réspon dinamis tinggi, presisi tinggi sareng stabilitas;

    Desain anti-overload, kamampuan anti overload anu kuat;