Wilujeng sumping di XJCSENSOR

Sénsor tegangan

  • XJC- ZL09 Tension Sensor

    XJC- ZL09 Sénsor Tegangan

    Fitur:

    Merenah pikeun ngaganti sareng masang bantalan sareng roller tegangan;

    Stratégi mékanis énggal diwangun pikeun panyalindungan anti kaleuleuwihan 10 kali

    Hawa hawa leutik, kasalahan linieritas rendah sareng kasalahan pengulangan

    Reliabilitas jangka panjang tina sambungan mantap

    Desain colokan standar di M 12 * 1

    Ngebor sareng ngetok numutkeun sarat konsumén;

  • XJC- ZL13 Tension Sensor

    XJC- ZL13 Tegangan Sénsor

    Fitur:

    Struktur kompak, gampang dipasang;

    Bisa dipasang langsung di jero atanapi di luar pigura mesin;

    Hawa hawa leutik, kasalahan linieritas rendah sareng kasalahan pengulangan;

    Kisaran ukuran lega;

    Diwangun-dina struktur mékanis anyar pikeun 10 kali perlindungan anti overload;

    Self-aligning bearing pikeun ngimbangan kasalahan instalasi;

    Desain colokan standar di M 12 * 1;

  • XJC-ZL05 Tension sensor

    Sénsor tegangan XJC-ZL05

    Prinsip Ukur galur napel dina permukaan logam. Saatos logam janten setrés sareng mikro-galur, sajumlah kapindahan tina tolok galur résistansi nyababkeun résistansi janten robih, sareng sinyalna dirobih. Pedaran séri séri sensor sélulérna sensor balok cantilever. Kauntungannana sénsor ieu nyaéta akurasi statis tinggi, cocog pikeun skala éléktronik atanapi alat uji presisi tinggi. Pikeun sénsor tunggal, akurasiana tiasa dugi ka 2 miligram. Appl ...