Wilujeng sumping di XJCSENSOR

Parangkat Tés

Parangkat Tés

1. mesin Pencét;

2. Punch precision tinggi;

3. Bahan mesin uji;

4. Alat-alat otomatis sareng sistem kontrol otomatis;

5. Alat bubuk industri extrusion metalurgi;

Kalayan ngembangkeun pasar alat médis, paménta anu langkung luhur ditumpukeun dina panggunaan sensor tekanan dina industri médis. Kaunggulan tina presisi tinggi, reliabilitas, stabilitas sareng ukuran leutik tina séri D dina XJCSENSOR anu pasti inti tina alat-alat médis. Parabot aplikasi anu umum kalebet ranjang médis, pompa jarum suntik, alat médis rehabilitasi, robot bedah, alat-alat ultrasound B jauh, jst.

Testing Equipment