Wilujeng sumping di XJCSENSOR

Aplikasi Parabot

Tool Application

Aplikasi Parabot

1. rengkuh torsi digital;

2. Obeng listrik digital;

3. Aci pengetatan pikeun umpan balik torsi loop tertutup;

Sensor XJC mangrupikeun sénsor torsi anu paling seueur dianggo dina bidang pakakas otomatis. Éta tiasa ngadeteksi torsi sareng kakuatan aksial nalika ngadeteksi torkina. Aplikasi anu khusus diantarana: rengkuh torsi digital, obeng listrik digital, poros ketahanan umpan balik-loop torsi, jsb.