Wilujeng sumping di XJCSENSOR

Torsi sénsor

  • XJC-DN-1050A Torque Sensor

    XJC-DN-1050A Torsi sénsor

    Fitur:

    1. Préstasi tolok résistansi ketahanan presisi tinggi ngalangkungan sikat pikeun nyadar catu daya sareng kaluaran sinyal.

    2. Pangukuran torsi kisaran rendah sareng sedeng tiasa diukur dina nilai torsi arah positif sareng negatif.

    3. Dua tungtung nyaéta beungkeutan aksial, gampang dipasang.

    4. Kecepatan maksimum révolusi kirang ti 8000 kali / mnt.

  • XJC-DN-2001 Torque Sensor

    XJC-DN-2001 Torsi sénsor

    Fitur:

    1. Ukur éléktromotor, alat pembakaran internal mesin pembakaran internal sareng torsi kaluaran sareng kakuatan.

    2. Ukur torsi beban sareng kakuatan input motor, angin, pompa, mixer, reducer, gearbox, kerekan, baling-baling, mesin pangeboran, jst.

    3. Nguji torsi pusat mesin mesin sareng alat mesin otomatis ..

    4. Torsi sareng efisiensi tina sababaraha sistem alat kakuatan puteran diuji.

    5. Deteksi torsi pikeun ngadamel viscometer, listrik, pneumatik, rengkuh torsi hidrolik.

    6. Kuat anti gangguan, galur kakuatan elastomer tiasa minuhan 150% beban.

    7. Bagian sénsor tiasa dipisahkeun tina instrumén sékundér, anu tiasa dianggo langsung sareng panel ukur, PLC atanapi DCS.

  • XJC-NJ10 Torque Sensor

    XJC-NJ10 Torsi sénsor

    Ngadopsi prinsip galur résistansi, presisi tinggi;

    Kompensasi suhu luhur sareng handap, karakteristik suhu anu saé;

    Awak ipis, cangkéng torsional ageung, résistansi overload kuat;

    Ukuran leutik, panguat 0 ~ 5V internal;

    Palapis integral sareng panyalindungan panyegelan;

  • XJC-NJ75 Torque Sensor

    Sensor torsi XJC-NJ75

    Ngadopsi prinsip galur résistansi, presisi tinggi;

    Kompensasi suhu luhur sareng handap, karakteristik suhu anu saé;

    Awak ipis, cangkéng torsional ageung, résistansi overload kuat;

    Ukuran leutik, panguat 0 ~ 5V internal;

    Palapis integral sareng panyalindungan panyegelan;

  • XJC- NJ-A Torque Sensor

    XJC- Sensor torsi NJ-A

    Ngadopsi prinsip galur résistansi, presisi tinggi;

    Kompensasi suhu luhur sareng handap, karakteristik suhu anu saé;

    Awak ipis, cangkéng torsional ageung, résistansi overload kuat;

    Ukuran leutik, panguat 0 ~ 5V internal;

    Palapis integral sareng panyalindungan panyegelan;